Tuesday, May 25, 2010

Life

Assalamualaikum semua, apa kaba semua?? yana sihat tapi sedih :( hari ini baru aje terima berita yang amat ngejutkan semua orang... kawan yana iaitu nur fazura a k a zaty telah pergi meninggal kan kita semua :( rasa nya baru aje minggu lepas yana dapat berborak sekejap dengan dia di fb.. tak sangka lak dia akan pergi dulu.. tapi zaty cukup bertuah kerana dia adalah antara orang terpilih.. salam takziah buat keluarga zaty.. semoga zaty di tempatkan dengan orang orang yang beriman.. al fatihah..

hari nie birthday aniq, tak tahu yang ke berapa :P hehehe!!!! apa apa pun, yana ucapkan Happy Birthday aniq :) semoga ceria ceria selaluuu!!!!!!!

hari nie nak letak video apa yerk.. hmmm

ok lah, yana letak video sera myu, nie lagu Over the Moon.. nyanyian asal adalah Kimura Sanae (original sailoruranus) tapi anza nyanyi dalam musical nie...



seri lala, ur welcome :) thank u kerana sudi menonton video video di blog yana :) meh sini yana nak hug!!!!!

ok lah semua, take care..

-YaNa-

1 comments:

cekodok comot said...

alfatihah gak :( wp xkenal...sesama islam....bila yana nk dewasa ni :-w

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates