Friday, June 18, 2010

Family Fun Time


Assalamualaikum semua!!!! dah lama yana tak update :P hehehe!!! sabtu hari tue yana pergi janda baik~ semua family yana ada kat sana!!! my aunty and uncle pun ada.. and cousin yana and our new cousin in law pun ada gak ;) heheheheee!!! malam tue tengok world cup sama sama.. best best!!! pas tue sambung tgk england kul 2.30 pagi.. ahakzz!!!! best ramai ramai tido kat janda baik.. semalam kat rumah yana black-out.. dah lah black-out time tgh dinner.. huhu... mama yana ckp candle light dinner.. ahakzz!!!! then we got apple pie from our aunty!! yeahhh!!!!! thank uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! ada cikit lagi kat dalam peti sejuk tapi simpan utk adik yana, nurul.. esok tgk movie dengan adik beradik yana :D movie toy story 3~

yipeeeeeeeeeeeee!!!! semalam black out tak lama, selamat leh dengar segmen karoke :P then seri lala suruh yana nyanyi lagu La Moon.. ahakzz!!!! yana akan buat yang terbaik khas untuk seri lalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

take care semua

-YaNa-

1 comments:

youarepsychosos said...

yeah..go go yana ::ballad:: ::pompom::

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates