Saturday, March 6, 2010

Dear Friends

Assalamualaikum semua~ hello hello!!! yana sekarang berada di janda baik :) relax relax kan diri di janda baik~ so apa kaba semua hari nie? yana sihat aje :) baru aje lepas tengok movie tadi~ movie college road trip~ but we're not gonna talk about movie today.. hari nie nak share share tentang friendship~ i got plenty of friends out there somewhere on the earth :D


picture atas tue bukan gambar kawan yana yerk :P tapi kita orang memang selalu bayang kan kita orang nie watak dari anime sailormoon~ of course yana will be the blue hair ami mizuno :) but tak sepandai watak dia... selain dari kawan kawan sekolah, kawan kawan chatting pun ramai gak :D dari room lain yana iaitu era chatroom (sekarang dah takde) sehingga lah ke room rilek~ masih contact lagi dgn kawan kawan dari era chatroom~ tak sangka lak boleh jumpa mereka balik dekat facebook :D hehehe!!!! then yana join kampunggroup or kampung burn.. yana paling lama duk situ even yana hilang buat seketika.. sekarang nie ramai yang dah kawen and dah ada anak pun :) taniah taniah!!!! now join rilek lak, tapi yana tak kan lupa kawan kawan lama yana :) i still miss them so much :( lama tak jumpa dia org :( last time jumpa time bermandi manda di sungai tua dekat ulu yam (sorry kalo silap :P) kawan kawan dekat rilek lak ramai yang dah keje berbanding dekat kampung group :) ramai yang masih belajar... tue sbb bdk2 generasi baru!! hahaha!!!!!



hehehe!!! tengok lah pic yana time yana form 5 dulu. nie time class trip pergi sunway lagoon :) dari kiri ialah Fairuz, Juria, ME and sofiah~ muda kan kan!!! nampak lain tak yana dulu ngan sekarang??? hari tue baru aje keluar jalan jalan dengan dia orang. time sekolah dulu2, masing masing ada impian tersendiri :) of course impian yana nak jadi novelist :D kita orang selalu bayangkan diri kita orang nie watak dalam cite charmed. Fairuz jadi piper halliwell. Juria prue halliwell, sofiah paige matthew and me Phoebe halliwell~ yana suka phoebe sebab kuasa dia :) and yana suka tengok watak dia berkembang dalam cite charmed. dari seorang teenager yang bermasalah kepada seorang wanita yang berjaya :D

nanti yana tunjuk tunjuk gambar kawan lama yana dekat kampung group :) ada satu pic ramai ramai tapi.. tak nak lah tunjuk :P malu!!!! ok lah, take care semua~

-yana-

1 comments:

SaRaH NoRDiN said...

wah best tol jalan2..
jelez seh

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates