Friday, January 15, 2010

Mari kita enjoy!



hari ini yana nak share iklan yana berlakon tapi nie iklan assignment aje.. kalo iklan betol2 kat tv tue, malu lak rasa nya... hehehe!! sapa yang dah tengok, dok tepi diam diam.. yang belom tengok tue, semoga anda terhibur :) nak gelak puas puas, sila lah yerk :) di alu alu kan~



hope korang enjoy dengan 2 video di atas tue~ sebenar nya yana tak tahu nak letak apa dekat blog yana pada hari nie... so yana fikir yana nak share share video dengan korang :) hehehe!!

-yana-

1 comments:

SaRaH NoRDiN said...

haha yana kena blasah..!!! hee

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates