Friday, January 8, 2010

Yummy yum yum


picture di atas menunjukkan yana baru nak makan pancake :P hari tue kat bandung pergi jalan jalan di Paris van Java~ ada satu restaurant pancake yang sedap sangat sangat, nama restaurant tue Pancake Parlour. Nie second time makan dekat situ, menu dia pun nampak baru aje... huhu~ banyak gak pilihan yg mana satu nak try.. yana suka chocolate chocolate so i pick Dream land~ ada ice cream leh pilih vanilla strawberry or chocolate. yana pilih vanilla, so sedap cikit makan ngan chocolate syrup :) everyone makan pancake masing masing~ selamat yana dpt habis kan pancake yana... hehehe!! penuh dah perut masa tue..

tue picture pancake yana~ nampak sedap kan~ memang sedap sehingga mejilat jari~ dah lah batuk batuk lagi masih lagi nak makan chocolate ice cream :P tapi kat sana takde lah terusk sangat batuk yana.. balik malaysia aje dah teruk :( tue lah yana, takmo jaga kesihatan elok elok~ kan dah batuk ngan selesema~ selamat demam dah ok :D hehehe!!!!

tangkap gambar dulu sebelom makan pancake ku yang sedap~ kalo yana tak kedekut picture kt bandung, yana upload yerk kat sini~ until now, see ya next time........

-YaNa-

1 comments:

SaRaH NoRDiN said...

wuaaaaaaaaaaa sedap nyer pancake tu

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates