Sunday, January 10, 2010

Original by Me~


yana nak share something ngan korang~ ayat ayat kat atas tue yana yang tulis sendiri.. dh lama giler yana tulis tue.. time tue tgh belajar dlm kelas :P pas tue tulis tulis lah dlm buku teks yana.. hehehehe!!! actually yana memang dah lama giler tak menulis... tulis tulis macam kat atas tue, time dulu dulu yana memang suka menulis.. tak kisah lah time yana tgh buat apa or dekat mana mana pun... time time tunggu kelas start pun yana habiskan masa dengan menulis, sekejap tue tulis cerita pas tue buat buat lah poem tak pun tulis apa yang yana rasa pada hari tue or semalam.. huhu!!! nie pun yana nak share ngan korang.. banyak lagi yana ada tulis.. ada yang panjang ada yg pendek... tapi kat atas tue mcm magic magic lah pula +_+ sapa tgk cite charmed tahu lah.. hehehe!! yana dulu memang minat ngan benda benda witchcraft nie.. ahakzz! berangan nak jadi phoebe halliwell~ sorry kalo english yana teruk :( nanti yana akan post lagi ok~ terlampau banyak sgt.. yana akan post yang best best.. kalo tak best yana simpan aje lah.. lagipun yana memang tak pernah nak share dengan sesiapa :) maybe sekarang nie yana nak share dengan semua orang~ hope u like it... hope yana dapat menulis kembali seperti dulu :(

-yana-

2 comments:

SaRaH NoRDiN said...

wo0ow yana ...
wow wo0ow!!
sarah ske gak tgk cite charmed..sarah tringin nk jd mcm piper halliwell..leh la kita jg..heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

btw ..ayat yana besT!!
wat la lg..sarah nk tgk lg!

YaNa said...

heheheeeeee sarah :D
nanti yana share ngan sarah lagi :)
ada satu tue panjang... hehehe

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates